Wijnkit, de lekkerste thuiscursus van Nederland!

Een poos geleden werd ik benaderd door Wijndivas. Ze hadden een idee om een praktische wijncursus te maken. Of ik mee wilde werken aan de serie Wijn & Spijs. Hell yes!! Het resultaat is Wijnkit, de lekkerste thuiscursus van Nederland.

Wijnkit

Wijn is leuk. En het is natuurlijk zo jammer als je je tegen laat houden door moeilijk jargon en het idee dat je ‘verstand van wijn’ zou moeten hebben. Eigenlijk is het simpel, hoe meer wijnen je proeft en ontdekt, hoe leuker het product wordt.

Wijnkit gaat uit verschillende series bestaan die elk weer eigen boxen heeft. De inhoud van een Wijnkit-box is er dus op gericht om je op een leuke en praktische manier meer te laten ontdekken over wijn. Daarom heeft elke box de flessen wijn er al in, daarnaast zit er cursusmateriaal in wat afgestemd is op die wijnen en het onderwerp.

Denk aan receptkaarten, beschrijvingen van wijn, maar ook schema’s die je helpen om een goede combinatie tussen wijn en spijs te maken. Breng je kennis dus direct in de praktijk!

Voor wie?

Ben jij iemand die zich afvraag wat goede wijn is? (Analytics zegt dat het er veel zijn) Dan is dit de serie voor jou! Leer wijn kennen door het te drinken en erbij te eten. Maar ook als je wat meer verdieping zoekt, is dit de ideale set om te kopen.

De Serie Wijn & Spijs is nu te koop via wijnkit.nl. Later zullen hier andere series bij komen als “Basis in Wijn” en “Sta niet voor l*l met die wijnkaart”.

De theorie en recepten uit de Serie Wijn & Spijs komen van mijn hand, dus ik raad je dit natuurlijk van harte aan! 😉

Kor Bras

Ik ben Kor. Een keertje binnenlopen bij een wijnwinkel is inmiddels uitgemond in een ware obsessie met wijn, thee en gastronomie. Vond je dit artikel leuk? Volg me – via een van de links hieronder – en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen.